Eksplozija bankomata

Policija na nogama: Pljačkaši bankomata pobjegli u tamnom Golfu

Marić je rekao kako policija obavlja očevid i kako će se nakon obavljenog očevida znati imali li štete na okolnim vozilima i objektima.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2018. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Tragamo za počiniteljem ili počiniteljima osumnjičenim za pljačku bankomata i eksploziju u na objektu Bingo u mostarskom naselju Centar 2'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Rekao je kako je policiji poznato da su počinitelj ili više njih s mjesta nesreće udaljili s tamnim vozilom marke Golf 2 bez registracijskih oznaka.

Marić je rekao kako policija obavlja očevid i kako će se nakon obavljenog očevida znati imali li štete na okolnim vozilima i objektima. Očevidom će utvrditi i koliko je novca ukradeno.

''Građanin je prijavio eksploziju u 4 sata ujutro. Policijska ekipa koja je bila u blizini je osigurala mjesto događaja, do početka obavljanja očevida. Očevid smo počeli obavljati jutros, kad su se stvorili uvjeti za to, odnosno kad je veća vidljivost'', rekao je Marić.

Podsjećamo, da su prije dva dana ukradena dva vozila marke Golf u Mostaru i Konjicu. Golf koji je ukraden u Konjicu je pronađen, dok policija još traga za Golfom koji je ukraden u Mostaru u Titovoj ulici.

Kopirati
Drag cursor here to close