SBŽ

Zbog otmice iz 2016.godine policija privela tri maskirana napadača

Naime, u studenom 2016. godine u večernjim satima, jedna osoba je prijavila policiji u Donjem Vakufu da su je presrela tri naoružana maskirane osobe dok je upravljao svojim vozilom u naselju Oborci
Vijesti / Crna Kronika | 01. 06. 2018. u 11:16 Bljesak.info
Kopirati

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce i policijske stanice Donji Vakuf, su u suradnji sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ, nakon niza provedenih planskih aktivnosti rasvijetlili kazneno djelo protupravno lišenje slobode.

Naime, u studenom 2016. godine u večernjim satima, jedna osoba je prijavila policiji u Donjem Vakufu da su je presrela tri naoružana maskirane osobe dok je upravljao svojim vozilom u naselju Oborci, kojem su uz prijetnju vatrenim oružjem - automatskom puškom, stavili PVC vrećicu preko glave, te mu oduzeli mobilni telefon.

Nakon toga, prema prijavi, navedenim vozilom prisilno je odvezen u smjeru lokaliteta zv.“Jarčišće“, Oborci, općina Donji Vakuf, kojom prilikom je uspio iskočiti iz vozila u pokretu, te pobjeći u naseljeni dio mjesta Oborci, odakle je prijavio navedeni slučaj policiji.

Radeći na predmetu, policija je identificirala tri osobe iz Donjeg Vakufa, koje su nakon privođenja priznale izvršenje kaznenog djela. Tijekom pretresa objekata koje koriste navedene osobe, pronađena je i oduzeta automatska puška sa preklopnim kundakom i streljivom, navodi se u priopćenju policije.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati