Zbog neovlaštenog prisluškivanja i snimanja

Stanivuković reagirao na prijavu protiv njega

Navedena kaznena djela su izvršena dana 13. veljače u Banja Luci, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2019. u 17:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković izjavio je danas da nije iznenađen novom prijavom koju je protiv njega i Ivana Begića podnijela banjalučka policija zbog počinjenja dva kaznena djela neovlaštenog prisluškivanja i tonskog snimanja.

''Njima ne odgovara kada ja radim. Ako policija i dalje nastavi s pritiskom, imam video-snimak i spreman sam ga objaviti. Ne mogu me zaustaviti. Dok god postojim, govorit ću. Ne dotiču me krivične prijave i montirani procesi'', ustvrdio je ističući da što ga više krivično gone, on više radi.

Protiv njega je, kaže, pokrenuto šest krivičnih prijava, a pita koliko je policija izvještaja podnijela protiv ubojica Davida Dragičevića, Milana Vukelića, Nikole Đurovića, Jovana Arbutine i zbog drugih ubojstava u RS.

''Koliko je krivičih prijava dostavljeno protiv kriminalaca, lopova, korumpiranih političara, koji hodaju RS-om? To je ono nužno pitanje, kao i šta je s policijskim inspektorom Milošem Bandićem, koji je prijetio, a krivično smo odgovorni mi koji smo se branili'', ustvrdio je on.

Kaže da inspektoru Bandiću nije ni smanjenja plaća zbog izrečenih prijetnji Ivanu Begiću.

Navedena krivična djela za koje ih se optužuje su izvršena dana 13. veljače 2019. godine u Banja Luci, priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Neslužbeno, izvještaj je podnesen protiv Ivana Begića i Draška Stanivukovića.

Nakon što je Draško Stanivuković ranije objavio audio-snimak na društvenim mrežama, a koji se navodno odnosi na saslušanje Ivana Begića od policijskog službenika u Policijskoj upravi Banja Luka, iz policije RS su najavili da će protiv Stanivukovića i Begića podnijeti izvještaj za krivično djelo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Stanivuković je na to odgovorio da audio-snimak „dobivaju od ljudi iz policije RS“.

Kopirati
Drag cursor here to close