34 stabljike

Policija otkrila plantažu marihuane u središtu Nevesinja

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u ulici Ustanička u općini Nevesinje, pronašli zasad sa 34 stabljike, visine do od 45 do 295 centimetara
Vijesti / Crna Kronika | 12. 08. 2021. u 09:34 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u ulici Ustanička u općini Nevesinje, pronašli zasad sa 34 stabljike, visine do od 45 do 295 centimetara, koje svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, priopćili su iz ove policijske uprave.

Kako je pojašnjeno, stabljike su pronašli Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje zajedno sa Odjelom za organizirani kriminalitet u dvorištu kuće u vlasništvo osobe Đ.K.

"Uviđaj na mjestu pronalaska stabljika izvršen, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje. Izvršeni su pretresi šireg mjesta pronađenih stabljika, kao i kuće, pomoćnih prostorija, koje koristi navedena osoba, a sve u cilju pronalaska predmeta i tragova koji mogu poslužiti u dokumentiranju navedenog krivičnog djela", priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju, koji je naložio da se poduzmu sve mjere i radnje na dokumentiranju krivičnog djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Policijske uprava Trebinje je tijekom 2021. godine ukupno evidentirala 79 slučaja zloupotrebe opojnih droga, i to osam krivičnih djela "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", kao i 71 prekršaj iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

 

Kopirati
Drag cursor here to close