Pogrešna dojava

Policija na nogama: Građani dojavili da je Gačić viđen u Stocu

Intenzivno se traga za Edinom Gačićem
Vijesti / Crna Kronika | 07. 02. 2019. u 17:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani su dojavili policiji kako je Edin Gačić viđen u Stocu.

Načelnik sektora krim. policije Amir Begić, za Bljesak.info je rekao još ništa nije potvrđeno, jer se radi o dojavi građana koja se trenutno provjerava.
 
Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a rekao je za Bljesak.info da se dojava ispostavila kao pogrešna.

Policijska uprava Stolac, naglasila je da je sigurnosna situacija pod kontrolom i da građani nemaju razloga za zabrinutost.

Podsjetimo,  glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić danas je za medije rekao kako policija još intenzivnije nastavlja potragu za Gačićem iz Banja Luke sumnjiči se da je 4. veljače u 7.30 sati u mjestu Podorašac u Konjicu ubio S. S. (39) i od tada je u bijegu.

''Operativna potraga za Gačićem vrši se u nekim dijelovima općine Konjic, a istodobno se mole građani da surađuju s policijom te da je obavještavaju ako imaju bilo kakve informacije u svezi s njim'', kazao je Marić.

Dodao je kako će, prema ukazanim potrebama, na terenu biti angažirana i Jedinica za operativnu potporu MUP-a HNŽ-a, a od Federalne uprave policije koristit će se specijalizirana oprema za operativnu potragu predviđenu za sve vremenske uvjete.

Podsjetimo, policijska uprava Konjic zamolila je građane za pomoć.

''Molimo javnost da, ukoliko raspolaže bilo kakvim informacijama o Edinu Gačiću , obavijesti najbližu Policijsku stanicu. Ovom prilikom ukazujemo da se radi o veoma opasnoj osobi, od ranije osuđivanom višestrukom ubojici, naoružanom i opasnom'', navela je policija.

 Edin Gačić je visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, posljednji put viđen u tamno plavoj jakni, svijetlim samtnim hlačama, smeđoj pletenoj kapi, te je nosio dioptrijske naočale.

Ranije smo neslužbeno doznali da je policija zatražila dodatnu opremu kako bi osmunjičenog mogla tražiti i po mraku.

Kopirati
Drag cursor here to close