Pretres

Nakon dva mjeseca utvrđeno što je zaplijenjeno kod Posušaka

Oduzeta praškasta materija poslana je na vještačenje kojim je utvrđeno da se radi o psihoaktivnoj komponenti amfetamin koja se nalazi na listi opojnih droga.
Vijesti / Crna Kronika | 11. 09. 2018. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info  / Ilustracija

Kod 48-godišnjaka Z.K. iz Posušja policija je u srpnju pronašla 256 grama amfetamina, potvrđeno je u utorak iz Uprave policije MUP-a ŽZH nakon što su stigli rezultati vještačenja.

''Policijski službenici PU Posušje su tijekom mjeseca srpnja izvršili pretragu obiteljske kuće i i drugih pratećih objekata, kao i vozila zatečenog i dvorištu kod Z.K. (48) iz Posušja, uz prethodno dobivenu suglasnost Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokim Brijegu i Naredbu o pretrazi od Općinskog suda u Širokom Brijegu. Izvršenom pretragom naprijed naprijed navedenog objekta pronađen je smotuljak umotan prozirnom trakom u PVC foliju u kojem se nalazila nepoznata bijela praškasta tvar težine 256 grama koja je izuzeta od Z.K. uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta", priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Kako je navedeno iz policije, oduzeta praškasta materija poslana je na vještačenje kojim je utvrđeno da se radi o psihoaktivnoj komponenti amfetamin koja se nalazi na listi opojnih droga.

Protiv Z.K., navela je policija, podnijet će se u redovitoj proceduri Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 238 st.1 KZ  FBiH "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close