Drvar

Policajcu jednomjesečni pritvor zbog ranjavanja djevojke

Policajac je nakon završene smjene pio u jednom kafiću te je službenim koleginim pištoljem upucao djelatnicu.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 02. 2019. u 15:50 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva, Županijski sud u Livnu u utorak je osumnjičenom 28-godišnjem S.S. iz Drvara odredio mjeru pritvora u trajanju od mjesec dana radi kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Kako su prenijeli iz Županijskog tužiteljstva, osumnjičeni se tereti da je 9. veljače ove godine u jutarnjim satima, kao policajac PP Drvar, nakon završetka noćne smjene, došao u Ugostiteljski objekt ''Scorpion'', koji se nalazi u Drvaru, te stojeći za šankom i konzumirajući alkoholna pića u jednom trenutku uzeo službeni pištolj svog kolege, koji se nalazio s njim u društvu, te iz njega ispalio jedan hitac prema djelatnici, 25-godišnjoj A.G. iz Drvara, koja se nalazila unutar šanka i nanio joj prostrijelnu ranu prsišta.

Zbog težine ozljeda, A.G. je vozilom hitne pomoći prebačena u Županijsku bolnicu dr. fra Mihovil Sučić u Livnu, a nakon toga i u Klinički bolnički centar Split.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici MUP-a Hercegbosanske županije i PU Drvar, uz n azočnost i pod nadzorom županijskog tužitelja.

Nakon donošenja naredbe o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenog, postupajući županijski tužitelj podnio je 11. veljače Županijskom sudu u Livnu prijedlog za određivanje mjere pritvora.

Nakon održanog ročišta, povodom odlučivanja po prijedlogu za određivanje pritvora, postupajući sudac Županijskog suda u Livnu donio je rješenje kojim se osumnjičenom određuje mjera pritvora u trajanju od mjesec dana.

Istraga u kaznenom predmetu protiv osumnjičenog je u tijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close