Škrip, buć .. buć.

Policajci potjeru završili s bjeguncima u koritu rijeke

Policijska potjera u blizini Novog Travnika završila je na nesvakidašnji način - dva vozila završila su u rijeci. Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila od kojih je jedan – policijski.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 04. 2019. u 11:43 N1BiH

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Radio Drugciji / Epilog potjere 

Policijska potjera u blizini Novog Travnika završila je na nesvakidašnji način - dva vozila završila su u rijeci.
Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila od kojih je jedan – policijski.

Mještani koji su Radiju Drukčiji poslali slike kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i one koji su ih tjerali.

''Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema?'', zapitali su se mještani.
Neslužbeno se doznaje da je patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.

S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, nitko nije zadobio teške tjelesne ozljede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan dovoljne govore slike automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke, a koje možete pogledati u galeriji, prenosi Radio Drukčiji.
Iz MUP-a SBK nisu se oglasili o ovom događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close