Mostar

Pokušaj ubojstva na Lučkom mostu

Vijesti / Crna Kronika | 14. 07. 2012. u 10:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Mostar oko 09:45 sati zaprimila je dojavu da se kod Lučkog mosta u Silića ulici dogodio incident gdje je jedna osoba zadobila ozljede, tada još neutvrđenog stupnja.

Ozljede su nanešene, kako se neslužbeno doznaje, oštrim hladnim predmetom. Liječnici u RMC 'dr. Safet Mujić' su ozlijeđenom konstatirali teške tjelesne ozljede, te je upućen na operativni zahvat.

Kako se iz policije doznaje Zdravko B. je došao u verbalni sukob sa Samirom Z., te je istome zadao ubodne rane po tijelu.

Očevid na mjestu događaja izvršili su službenici Odjela krim policije MUP-a HNŽ uz asistenciju službenika PU Mostar.

Kako se neslužbeno saznaje Zdravku B. se nije svidio način na koji je Samir Z. parkirao svoj automobil, a nakon kraće svađe povukao je nož, te je izbo Samira Z. u predjelu prsa.

Zdravko B. rođak je Zdenka B. koji je u svibnju ove godine nepravomoćno osuđen za dva kaznena djela ubojstva u pokušaju policajaca dok su obavljali službenu dužnost i za dva kaznena djela ubojstva u pokušaju svoje braće.

Samir Z. je nositelj titule jednog od najboljih skakača na glavu i višestruki osvajač prvog mjesta u skokovima na glavu sa Starog mosta, poznatijim kao mostarska lasta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close