Vozač u bijegu

Poginuo dječak, roditelji pritekli da pomognu, pa ih udarilo drugo vozilo

Četrnaestogodišnje dijete iz Bijeljine poginulo je, a njegovi otac i majka su teško ozlijeđeni kad su u ulici Kulina bana u Bijeljini u njih udarila dva automobila, čiji su vozači pobjegli s mjesta nesreće.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 10. 2021. u 08:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četrnaestogodišnji dječak poginuo je u Bijeljini kada ga je udarilo jedno, a potom i drugo vozilo, koje je pritom ozlijedilo i njegove roditelje dok su mu pružali pomoć na putu, rekla je Srni glasnogovornica Policijske uprave Aleksandra Marić.

Sve se dogodilo u razmaku od nekoliko minuta. U prvom udesu jedno vozilo je udarilo dječaka na putu, a potom se udaljilo sa mjesta i policija i dalje traga za tim vozačem.

Dok su djetetu pokušavali da ukažu pomoć, naišlo je drugo vozilo i udarilo ponovo dječaka i njegove roditelje. Tom prilikom teške ozljede zadobili su i otac E.H i majka A.B.

Policija je pronašla drugog vozača čiji su inicijali P.D., koji se udaljio s lica mjesta i on je uhićen.

Prometna nesreća dogodila se sinoć u Ulici Kulina Bana, a policiji je prijavljena u 20.45 sati.

''Dječaku su u pomoć pritekli roditelji, koji su na putu pokušavali da mu ukažu pomoć, a onda je u njih udario drugi automobil, čiji je vozač, također, pobjegao. U udaru oboje su teško ozlijeđeni. Prema trenutnim informacijama nisu životno ugroženi'', rekao je pak za Avaz izvor iz policije.

''Pronađen je i automobil Golf 4 koji je vjerojatno sudjelovao u tragediji, a na njemu su otkrivena oštećenja, kao i tragovi krvi'', kaže Avazu policijski izvor.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close