Obitelj šokirana

Pod automobilom odbornika SDS-a eksplodirala bomba

Članovi njegove obitelji tvrde da im nitko nikada nije prijetio, niti su kome išta dužni, tako da ih je ovaj napad sve zaprepastio.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 01. 2018. u 17:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Automobil Stevana Medića

Pod automobilom Stevana Medića, odbornika SDS-a u Šipovu, jutros je eksplodirala bomba, javile su Nezavisne novine.

U trenutku eksplozije, pored Medića bio je mladić, koji radi kao njegov vozač, a nijedan od njih nije teže ozlijeđen, potvrdio je novinama član Medićeve obitelji.

"Stevan ima samo ogrebotinu na ruci ", rekao je sugovornik Nezavisnih.

Bomba je eksplodirala na nekoliko stotina metara od Medićeve kuće, u Šipovu. Članovi njegove obitelji tvrde da im nitko nikada nije prijetio, niti su kome išta dužni, tako da ih je ovaj napad sve zaprepastio.

Stevan Medić je jedan od osnivača SDS-a i godinama je bio fisoki funkcioner te partije. Vlasnik je privatnog drvoprerađivačkog preduzeća Medex u Šipovu.

SDS traži istragu o postavljenoj bombi

Iz Srpske demokratske stranke (SDS) zahtijevaju od Tužiteljstva Republike Srpske da hitno rasvijetli "teroristički akt“ u Šipovu čija je meta bio funkcioner SDS-a Stevan Medić.

Pod automobil Medića, odbornika SDS-a u Šipovu, podmetnuta je danas bomba, koja je eksplodirala u toku vožnje, na 50 metara udaljenosti od njegove kuće.

U priopćenju SDS-a optužuju vlast u RS-u da od funkcionera SDS-a "pravi mete''.

''Moralna odgovornost za ovaj gnusni čin, koji se srećom završio bez tragičnih posljedica, leži na vladajućoj stranci i njenoj TV Bastilji – RTRS koji svojom prljavom kampanjom linča, svakodnevnim huškanjem javnosti i lažima, od funkcionera SDS-a prave mete'', ističe se u priopćenju te stranke.

SDS, navodi se između ostalog u priopćenju, upozorava režim i „njihovog medijskog šegrta – RTRS, da su RS doveli na vrlo opasnu stranputicu i u situaciju da više niko nije bezbijedan“.

Medić je jedan od osnivača SDS-a i vlasnik drvoprerađivačkog preduzeća "Medex" u Šipovu.

Kopirati
Drag cursor here to close