složena akcija izvlačenja

Počela akcija izvlačenja nastradalih Vinkovčana

Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2015. u 16:45 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nešto iza 17 sati počela je akcija izvlačenja tijela četvoro nastradalih Vinkovčana koji su se jutros utopili u Neretvi sjeverno od Mostara.

Glasnogovornik  MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić za Bljesak.info je rekao kako tijela nastradalih još nisu izvučena jer je automobil duboko pa je izvlačenje komplicirano.

Zdenko Marić iz Hercegovačke gorske službe spašavanja Mostar za Fenu je kazao kako je riječ o složenoj akciji s obzirom da se vozilo, u kojem se nalaze nastradali, nalazi u nezgodnom položaju na oko 20-metara dubine.

''Nakon što izvučemo nastradale pokušat ćemo izvući vozilo'', kazao je Marić.

Zbog izvlačenja vozila iz Neretve prometuje se jednom trakom naizmjenično.

Podsjetimo, četvero hrvatskih državljana, dvije djevojke i dva mladića iz Vinkovaca i okolice, utopilo se nakon što je jutros oko 10 sati vozilo marke "škoda fabia" vinkovačkih registarskih oznaka sletjelo u Neretvu u mjestu Bijela, sjeverno od Mostara.

Smrtno su stradale dvije mlađe muške osobe inicijala V. B. (1991.) i D.R. (1995.) i dvije djevojke, Š. A. (1993.) i T. V. (1995.), dok se mladić S.B. (1994.) uspio spasiti tako što je isplivao iz Neretve. Preživjeli je smješten u SKB Mostar na odjel neurokirurgije i izvan je životne opasnosti, potvrđeno je danas za Bljesak.info.

Ostale detalje ovog tragičnog događaja možete pročitati ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close