Potjera kroz Sarajevo

Pljačkaši uhićeni kod OHR-a u Sarajevu nakon filmske potjere

Tijekom potjere angažirano je više policijskih patrola gdje nitko od sudionika u prometu nije bio ugrožen
Vijesti / Crna Kronika | 13. 03. 2019. u 22:33 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska potjera okončana je u Sarajevu uhićenjem dvije osobe na području općine Centar, a koje su nešto ranije počinile kazneno djelo razbojništvo, opljačkavši benzinsku pumpu u Vogošći.

Tijekom potjere razbojnici su se autom zabili u policijsko vozilo. Ovo je za Avaz.ba potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

Naime, razbojnici su se nakon pljačke u Vogošći dali u bijeg, a potjera je okončana na Kovačićima, kod OHR-a, gdje je promet blokiran.

Osumnjičeni Benjamin Spahović i Nedim Hasić uhićeni su kod OHR-a, piše Klix.ba Kod Spahovića i Hasića policajci su pronašli pištolj koji je korišten prilikom razbojništva u benziskoj pumpi Hifa, koja se nalazi u Vogošćanskom naselju Ugorsko.

Pljačka se dogodila u 19.19 sati, a razbojnici su se dovezli vozilom Lancia za koje istražitelji provjeravaju da li je ukradeno.  U vozilu je pronađen i plijen, a radi se o pazaru iz prve i druge smjene.

Policajci su uspjeli locirati vozilo nedugo nakon što se oglasio alarm u benzinskoj crpki te je nakon toga došlo do policijske potjere. Prilikom jurnjave sarajevskim ulicama policajci su stjerali vozača Lancie u usku ulicu kod OHR-a gdje je došlo do udara u njihov terenac.

Tijekom potjere angažirano je više policijskih patrola gdje nitko od sudionika u prometu nije bio ugrožen, prenosi Večernji.ba

Inače, Benjamin Spahović, sudionik srbijanskog reality showa, je u vezi sa Minom Hadžijusufović kojoj je prije nekoliko dana zapaljen automobil na Dobrinji. Nedim Hasić je od ranije poznat organima gonjenja.

Kopirati
Drag cursor here to close