Vesela četvorka

Pijani i naoružani potukli se nakon prometne nesreće

Vijesti / Crna Kronika | 31. 03. 2020. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bijeljini su se, nakon prometne nezgode, potukle četiri osobe od kojih su dvije uhićene zbog vožnje pod utjecajem alkohola i posjedovanja vatrenog oružja, objavljeno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Zbog izazivanja prometne nezgode i vožnje pod utjecajem alkohola uhićena je osoba D.K, a alko-testiranjem je utvrđeno da je imalo 2,08 promila alkohola u krvi.

Prilikom uočavanja policijske patrole osoba čiji su inicijali Ž.M. odbacila je od sebe pištolj koji je pronađen i izuzet s lica mjesta, a on je uhićen.

O svemu je obaviješten postupajući tužitelj koji je naredio da protiv ove osobe bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Naime, kako izvještava Srna, Policijska stanica Bijeljina jedan je u ponedjeljak u 19.35 sati dobila prijavu da se u Ulici srpske vojske u Bijeljini dogodila prometna nezgoda i da je došlo do tučnjave.

Policija je izlaskom na lice mjesta utvrdila da su u tučnjavii sudjelovale osobe iz Bijeljine čiji su inicijali A.M, LJ.M, D.K. i Ž.M.

Kopirati
Drag cursor here to close