Osumnjičeni

Pedofil iz Srbije napastovao djevojčicu kod Žepča?

U trenutku kad je uhvaćen u ruci je nosio crveni karanfil. Njegova žrtva, prema neslužbenim informacijama, ima 14 godina.
Vijesti / Crna Kronika | 10. 03. 2021. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Faktor.ba 

Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije, nakon ispitivanja osumnjičenog, uputilo je prijedlog Tužiteljstvu ZDŽ za određivanje jednomjesečnog pritvora S. S., zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolni odnos s djetetom u vezi sa kaznenim djelom silovanje, priopćeno je iz Tužiteljstva ZDŽ.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 7. ožujka, oko 10 sati na lokalitetu Vidovine, u mjestu Golubinja, na području općine Žepče, upotrebom sile, svjesno zadovoljio svoj spolni nagon i izvršio spolni odnos ili s njim izjednačenu spolnu radnju nad malodobnim djetetom, navodi se u priopćenju.

Iz Tužiteljstva dodaju da je tužitelj pritvor predložio jer postoji okolnost koja ukazuje na opasnost od bijega, jer postoji osnovan strah da će osumnjičeni boravkom na slobodi utjecati na svjedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Radi se, inače, o državljaninu Srbije, kojeg su uhvatili mještani Begovog Hana i zadržali ga do dolaska policije. On je, navodno, djevojčicu na susret namamio preko igrice na društvenoj mreži Facebook, javlja Faktor.

U Begov Han je iz Srbije došao autobusom, gdje ga je sačekala djevojčica.

Radnici lokalnog auto otpada na nadzornim kamerama su ga vidjeli kako grli i ljubi dijete, a potom su alarmirali roditelje djevojčice i druge mještane koji su ga uhvatili u šumi.

U trenutku kad je uhvaćen u ruci je nosio crveni karanfil. Njegova žrtva, prema neslužbenim informacijama, ima 14 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close