Pismo čitatelja

Pazite se: Nude vam jeftine noževe za obiteljsko zlato

''Cijena lomljenog zlata u materijalu tj. u zlatu ne opada zbog toga što je lančić izgubio svoju upotrebnu svrhu time što je polomljen. Zlato ostaje zlato'', piše nam čitatelj.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 12. 2017. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Čitatelj piše kako ne nasjedate na nesrazmjernu trampu

''Skrećemo pažnju sugrađanima da kada nepoznati prodavači dolaze prodavati neke od popularnih marki posuđa na ovim područjima tipa Zepter, Konig itd… da provjere njihove stvarne tržišne cijene ponuđene robe'', stoji u mailu čitatelja koji nam je poslao na redakcijsku adresu.

U mailu se dalje navodi kako putujući prodavači nude setove noževa, žlica i vilica starijim ljudima koje zateknu kući, zauzvrat tražeći i lomljene zlatne lančiće i prstenje.

''Pristaju na trampu iste robe za staro zlato koje ne mjere vagama, nego približno kažu kako to može pokriti iznos ponuđene robe. Morate biti svjesni da su cijene zlata i do 35 eura po gramu, ne nasjedajte na ponude ovih prodavača'', stoji dalje u mailu.

''Cijena lomljenog zlata u materijalu tj. u zlatu ne opada zbog toga što je lančić izgubio svoju upotrebnu svrhu time što je polomljen. Zlato ostaje zlato'', piše čitatelj.

Kopirati
Drag cursor here to close