Nesreća

Parkirani automobil se pokrenuo i usmrtio jednu osobu

Tijelo preminulog je vozilom KJKP "Pokop" prevezeno na patologiju Bare, gdje će se po nalogu tužitelja obaviti obdukcija.
Vijesti / Crna Kronika | 17. 02. 2021. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba dogodila se jučer u 17:55 sati u ulici Bakije sokak u sarajevskoj općini Stari.

"Izvršenim očevidom je konstatirano da je niz uzdužni nagib u ulici Bakije sokak, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do samopokretanja parkiranog putničkog motornog vozila marke VW Cady, koje je prethodno parkirao vozač A. S., uslijed čega je iz unutrašnjosti vozila, kroz otvorena zadnja vrata došlo do pada osobe inicijala H. N. U ovoj prometnoj nezgodi od dobijenih ozljeda, na mjestu prometne nezgode smrtno je stradao H.N., što je konstatirano od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Županije Sarajevo", naveli su iz MUP-a ŽS.

Tijelo preminulog je vozilom KJKP "Pokop" prevezeno na patologiju Bare, gdje će se po nalogu tužitelja obaviti obdukcija, prenosi N1

"Policijski službenici Odjeljenja za prometne istrage, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva u Sarajevu nastavljaju rad na dokumentiranju navedene prometne nezgode. Nakon kompletiranja operativnog materijala, protiv vozača A. S. će biti dostavljen službeni izvještaj nadležnom tužiteljstvu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa", navode iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, a očevid su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci prometne struke.

Kopirati
Drag cursor here to close