Akcija policije

Osumnjičeni za ubojstvo u Sarajevu izvršio samoubojstvo

''Isti je lociran u efikasnoj akciji policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i PU Istočno Sarajevo, te je u jednom treuntku pucao iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima''
Vijesti / Crna Kronika | 05. 11. 2019. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potraga za osobom inicijala N. Č. koja je osumnjičena za jutrošnje ubojstvo ženske osobe inicijala S. T. (1980) je završena nakon što je osumnjičeni počinio samoubojstvo, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

"Isti je lociran u efikasnoj akciji policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i PU Istočno Sarajevo, te je u jednom treuntku pucao iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima, kojom prilikom nije nitko ozlijeđen, te kad je primjetio veći broj policijskih službenika izvršio je samoubojstvo.

Podsjetimo, od posljedica upotrebe vatrenog oružja jutros je smrtno stradala ženska osoba inicijala S. T. dok je, također ženska osoba, inicijala S. M. godište zadobila teže tjelesne ozljede, te je zadržana na liječenju na Klinici za torokalnu kirurgiju i van je životne opasnosti.

"Radeći na rasvjetljavanju izvršenih kaznenih djela, u ovom trenutku, kvalificiranih kao Ubojstvoiz člana 166 i Izazivanje opće opasnosti sa težom posljedicom iz člana 323 KZ FBIH, policijski službenici su identificirali osobu koja je osumnjičena za ista, inicijala N.Č., te intenzivno preduzimaju mjere i radnje na njenom lociranju i lišenju slobode", navode iz MUP-a KS.

Kopirati
Drag cursor here to close