Uriniranje

Udruga Dragovoljaca HVO HB: Kako će mjerodavni kazniti sraman čin

Veliku buru na internetu izazvale su fotografije osobe koja urinira po spomeniku Ludvigu Pavloviću, koja se nalazi u Studenim Vrilima na cesti između Tomislavgrada i Posušja.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 07. 2020. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom sramnog čina uriniranja po spomeniku hrvatskog domoljuba Ludviga Pavlovića u mjestu pogibije u Studenim Vrilima od strane navijača Crvene Zvezde, Udruga Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB Mostar uputila je osudu i protest.

''Ludvig Pavlovića je prva žrtva fašističkog terora u BH i dan njegove pogibije je i dan naše Udruge. Ostaje za vidjeti kako će mjerodavni kazniti ovakav sraman čin, ali ostaje i činjenica da izgradnji mira i pomirenja svakako ne pomažu ispadi pojedinih nacionalista.

Osudu upućujemo u ime svih branitelja Domovinskoj rata, članova naše Udruge, Vijeća i predsjedništva Središnjice'', poručeno je u priopćenju koje potpisuje predsjednik Udruge, Nikica Tomić.
 
 
Podsjetimo, veliku buru na internetu posljednjih par dana izazvale su fotografije osobe koja urinira po spomeniku Ludvigu Pavloviću, koja se nalazi u Studenim Vrilima na cesti između Tomislavgrada i Posušja. Na fotografiji se vidi muškarac kako uriniranjem oskrnavljuje spomen obilježje časnika Hrvatske vojske koji je na ovome mjestu poginu 1991. godine.
 
Čitatelji su nam tako poslali fotografije na kojoj se vidi, vjerojatno ova ista osoba, kako urinira po spomeniku Anti Paveliću u Madridu, ispod zastave Republike Hrvatske na Prevlaci … što je ova osoba objavila na svome Facebook profilu. 
Kopirati
Drag cursor here to close