Šokiran

Ostaje u pritvoru: Tahirović se branio šutnjom, odvjetnik kaže ''dok dođe malo sebi''

Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Seadu Tahiroviću osumnjičenom da je ubio A.Š. u Studentskom domu u Nedžarićima.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 02. 2020. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalni sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Seadu Tahiroviću osumnjičenom da je ubio A.Š. u Studentskom domu u Nedžarićima.

Tahirovićev odvjetnik Izet Baždarević rekao je ageniciji Srna da se na saslušanju održanom jučer Tahirović branio šutnjom.

"Na ročištu, kojim je predsjedavao sudac za prethodni postupak Igor Todorović, moj branjenik nije dao izjavu, jer je bio u šoku. Nije bio dovoljno skoncentriran da da izjavu, da opiše što se dogodilo", pojasnio je Baždarević.

Odvjetnik je rekao da će Tahirović vjerojatno naredni tjedan dati izjavu.

"Dok dođe malo sebi, dok ja s njim obavim razgovor, dok se pripremimo da ispriča što se dogodilo. On jeste lišio života ovog čovjeka i njemu se stavlja na teret da je počinio krivično djelo iz člana 166 Krivičnog zakona BiH", rekao je Tahirovićev odvjetnik.

On je pojasnio da je za to krivično djelo zaprijećena kazna zatvora u trajanju od najmanje pet godina,prenosi portal Klix.

Prema neslužbenim informacijama, jednog od rukovoditelja u Studentskom domu u Nedžarićima A.Š. nožem je u četvrtak, 20. veljače, ubio Tahirović, koji je, također, zaposlen u toj ustanovi.

Kopirati
Drag cursor here to close