:(

Osam osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći kod Mrkonjić Grada

Policijskoj stanici u Mrkonjić Gradu prometna nesreća je prijavljena u 15.50 sati, a očevid su izvršili službenici Policijske stranice za sigurnost prometa.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 07. 2021. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osam osoba je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Marčete, na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Ključ, rekla je Srni glasnogovornik Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

U nesreći su sudjelovala dva vozila - Renault Senic, kojim je upravljao muškarac iz Bihaća čiji su inicijali A.K, sa kojim je bio suvozač E.B. iz Sanskog Mosta, te kombi transporter kojim je upravljao vozač iz Travnika čiji su inicijali H.L. sa kojim je bilo sedam suputnika - stranih državljana, među kojima su tri maloljetne osobe.

"Vozač Renaulta i njegov suputnik su prevezeni u Dom zdravlja u Jajce, dok je njih šest iz kombija prevezno u mrkonjićki Dom zdravlja, od kojih je dvoje upućeno na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske", navela je Vulin.

Prema njenim riječima, Policijskoj stanici u Mrkonjić Gradu prometna nesreća je prijavljena u 15.50 sati, a očevid su izvršili službenici Policijske stranice za sigurnost prometa.

 

Kopirati
Drag cursor here to close