Nepopravljiv

Osam godina nakon presude, prijetio sutkinji koja ga je poslala u zatvor

Vijesti / Crna Kronika | 16. 08. 2019. u 10:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode D.Đ. iz Brčkog na području Doboja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo napad na suca i javnog tužitelja, rekla je Srni načelnica Odjela za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

''U okviru ovih aktivnosti, pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet, po nalogu Republičkog javnog tužiteljstva izvršili su pretres lokacija i vozila u Doboju koje koristi osoba lišena slobode i tom prilikom je pronađeno više predmeta koji su privremeno oduzeti a koji se mogu koristiti u daljem krivičnom postupku'', naglasila je Miljanović.

Navela je kako je D.Đ. sinoć predan u nadležnost Republičkog javnog tužiteljstva uz izvještaj koji ga sumnjiči da je 25. travnja izvršio krivično djelo napad na suca i javnog tužitelja.

Srna neslužbeno doznaje da je riječ o prijetnjama sutkinji Okružnog suda u Banja Luci Olgi Pantić koje je uputio uhićeni Dražen Đokić.

Pantić je bila predsjednica Sudskog vijeća koje je 2011. godine presudilo Đokiću za krivična djela organizirani kriminal i neovlaštena proizvodnja i promet opojnim drogama i osudilo ga na osam godina zatvora.

Prema saznanjima Srne, Đokić je poslao pismo na kućnu adresu osobno sutkinji u kojem joj je uputio prijetnje po život njoj i njezinoj obitelji.

Kopirati
Drag cursor here to close