Pula

Optužnica protiv 47-godišnje učiteljice koja je tukla djecu

Optužnicom se okrivljenicu (1971.) tereti da je od rujna 2017. do 17. siječnja 2018., u jednoj osnovnoj školi na području Istarske županije, kao učiteljica, u više navrata na različite načine udarala ove učenike.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 10. 2018. u 20:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinsko državno odvjetništvo u Puli podignulo je optužnicu pred pulskim Općinskim sudom protiv 47-godišnje hrvatske državljanke zbog pet kaznenih djela povrede djetetovih prava, objavljeno je na internetskim stranicama DORH-a, a prema medijskim navodima riječ je o učiteljici jedne istarske osnovne škole, koja je u više navrata udarala nekoliko učenike.

Optužnicom se okrivljenicu (1971.) tereti da je od rujna 2017. do 17. siječnja 2018., u jednoj osnovnoj školi na području Istarske županije, kao učiteljica, svjesna da svojim ponašanjem ugrožava pravilan psihički i emocionalni razvoj petoro maloljetnih učenika, te da im nanosi fizičku i emocionalnu bol, za vrijeme održavanja nastave u više navrata na različite načine udarala ove učenike.

Time je kod ove djece izazvala strah te emocionalnu i fizičku bol, navodi se u priopćenju pulskoga Općinskog državnog odvjetništva.

Kopirati
Drag cursor here to close