Praškasta tvar

Odvjetnički ured demantira policiju

Vijesti / Crna Kronika | 11. 09. 2019. u 07:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom objave policijskog izvješća o tomu kako je osoba kraj jedne mostarske osnovne škole prilikom privođenja progutala vrećice s drogom, portalu Bljesak.info obratio se jedan odvjetnički ured koji demantira navode iz izvješća.

''Nisu točni navodi iz objavljenog teksta  da je osoba inicijala D.P. (1978) iz Mostara prodavao drogu ispred jedne od mostarskih škola, niti su istiniti navodi da je isti progutao dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar'', navodi odvjetnički ured.

Ured tvrdi kako prema informacijama nadležnog tužitelja u ovom predmetu osoba nije progutala vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar što je pokazao i RTG snimka.

''Od strane nadležnog Županijskog tužitelja, informirani smo da D.P. nije počinio nikakvo kazneno djelo, a naročito ne posjedovanje ili stavljanje u promet opojnih droga, niti mu se bilo što stavlja na teret, zbog čega isti nije ni lišen slobode'', navodi ured odvjetnika.

Policija je objavila kako je ''riječ o osobi koja je od ranije poznata kao uživatelj opojne droge'', a koju je, kako je objavio MUP, zaustavila policija nakon što je obavještena da kod osnovne škole prodaje djeci drogu.

Policija je objavila da je, nakon policijskog zaustavljanja, progutao dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close