UNO

Oduzeto zlato vrijedno 120 tisuća KM

Pronađena roba je privremeno oduzeta, a protiv počinitelja opisanih nezakonitosti, bit će pokrenut odgovarajući postupak pred nadležnim sudom.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 07. 2018. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovlašteni službenici Uprave za neizravno oporezivanje na području grada Bihaća oduzeli su zlatni nakit, čija se tržišna vrijеdnost procjenjuje se na iznos od 120.000 KM.

Kontrolnim aktivnostima o zakonitoj prodaji robe na tržištu BiH, službenici Grupe za sprјečavanje krijumčarenja i prekršaja UNO iz Regionalnog centra Banja Luka, izvršili su su oduzimanje zlatnog nakita.  Prilikom operativnog postupanja u trgovinskoj radnji vlasnika s inicijalima K.H. na području grada Bihaća, službenici UNO su  pronašli i privremeno oduzeli zlatni nakit koji nije imao dokumentaciju o porijeklu i o provedenom carinskom postupku uvoza ove robe u BiH. Ukupna tržišna vrijednost oduzete robe se procjenjuje na iznos od 120.000 KM.

Pronađena roba je privremeno oduzeta, a protiv počinitelja opisanih nezakonitosti, bit će pokrenut odgovarajući postupak pred nadležnim sudom.

Poziv građanima

Uprava za neizravno oporezivanje BiH poziva sve građane da na našu otvorenu liniju 080 02 06 07 prijave svaki oblik utaje carine ili PDV-a. Također, pozivamo sve građane, kao i sve porezne obveznike koji su imali bilo kakve neprijatnosti sa carinskim službenicima ili poreznim inspektorima UNO, da to prijave na otvorenu liniju. Svi pozivi su besplatni i potpuno anonimni.

Kopirati
Drag cursor here to close