U odvojenim akcijama

Oduzet duhan, cigarete i čokolade

U nekoliko odvojenih akcija i u saradnji sa službenicima Granične policije oduzeli su duhan, cigarete i konditorske proizvode u vrijednosti 54 tisuće KM.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 02. 2019. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje u nekoliko odvojenih akcija i u saradnji sa službenicima Granične policije oduzeli su duhan, cigarete i konditorske proizvode  u vrijednosti 54 tisuće KM, priopćeno je iz Uprave za neizravno oporezivanje.

Prilikom izvršenog pretresa u putničkom motornom vozilu u vlasništvu M.V.,  pronađeno je 200 kg sitno rezanog duhana bez akciznih markica. Protiv počinitelja bit će podneseno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu i izvršitelju Tužilaštvu BiH.

Također, na osnovu operativnih saznanja na području općine Lukavac kod dvije osobe pronađeno 55 kg duhana i 1180 kutija cigareta koje nisu na propisan način obilježene akciznim markicama.

U skladu sa zajedničkim obvezama i mjerama definiranim  Akcijskim planom za implementaciju Sporazuma o međusobnoj suradnji UNO BiH i Granične policije BiH, u okviru operativne akcije 'Kontraband 2019', na graničnim prijelazima i putnim komunikacijama iza graničnih prelaza privremeno je oduzeto 4.998 komada konditorskih proizvoda od osoba koje nisu posjedovale propisanu dokumentaciju

Kopirati
Drag cursor here to close