Lukavac

Objavljeni detalji nesreće: Poginule tri osobe iz Prijedora, slijedi obdukcija

''Tri preminule osobe su se nalazile u vozilu citroen. Preminula je žena M.S (rođena 1934. godine), i dva muškarca S.B.S (1963. godine) i D.T (1960. godine), svi iz Prijedora.''
Vijesti / Crna Kronika | 04. 06. 2020. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Čitatelj / U sudaru kamiona i osobnog vozila poginula jedna osoba

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19 sati u blizini Lukavca tri osobe su smrtno stradale, a tri lakše ozljeđene.

U prometnoj nesreći su sudjelovala dva putnička vozila ''citroen C5'' i ''audi'', i teretno vozilo sa prilkolicom.

''Tri preminule osobe su se nalazile u vozilu citroen. Preminula je žena M.S (rođena 1934. godine), i dva muškarca S.B.S (1963. godine) i D.T (1960. godine), svi iz Prijedora. Uviđaj je sinoć obavio dežurni tužitelj u suradnji sa OKP PU Lukavac, a na uviđaju je bio i vještak prometne struke'', rekao je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužiteljstva TK.

Foto: Čitatelj / Modrac: U sudaru kamiona i osobnog vozila poginula jedna osoba

U četvratak će biti izdana naredba za obdukciju tijela preminulih osoba. Vozači audija i teretnog vozila su alkotestirani i nije utvrđeno prisusutvo alkohola.

I dalje se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do prometne nesreće. Oba putnička vozila su došla u kontakt sa teretnim vozilom nakon čega su sletjeli sa puta.

Tužiteljstvu će izvještaj dostaviti i policijski istražitelji, kao i vještak prometne struke, koji će obaviti i detaljno vještačenje, nakon čega će se znati više o uzrocima nesreće.

Dok se ne obave sve potrebne istražne radnje nismo u mogućnosti prezentirati više informacija o uzrocima nesreće.

Kopirati
Drag cursor here to close