Hrvatska

Obiteljska tragedija u Zadru: Počinio samoubojstvo nakon što je ubio kćer

Hrvatski mediji su objavili neslužene informacije prema kojima je 60-godišnji otac M.J. je s vatrenim oružjem dva puta u kuhinji upucao 29-godišnju kćer, L.J..
Vijesti / Crna Kronika | 17. 06. 2018. u 23:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadarska policija je u nedjelju popodne nakon dojave o pucnjavi iz vatrenog oružja u obiteljskoj kući u Vrsima, ondje pronašla tijela dvoje ljudi i samo oružje.

Iz Policijske uprave zadarske kratko je priopćeno da je oko 17 sati zaprimljena dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u kući u Vrsima, nekoliko kilometara od Nina. Policija je dolaskom na mjesto događaja pronašla tijela muškarca i žene s ozljedama od vatrenog oružja te samo oružje, piše Hina.

Prema dostupnim informacijama sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo članova iste obitelji te nema saznanja o sudjelovanju treće osobe u događaju, dodaje se u priopćenju.

Policijski službenici i nadležni državni odvjetnik provode očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, naveo je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Hrvatski mediji su objavili neslužene informacije prema kojima je  60-godišnji otac M.J. je s vatrenim oružjem dva puta u kuhinji upucao 29-godišnju kćer, L.J., nakon čega je izašao na terasu i sebi oduzeo život.

Kopirati
Drag cursor here to close