Nürnberg

Obitelj iz Hrvatske izgorjela u požaru

Kuća u kojoj su izgorjeli majka i četvero djece se nalazi u industrijskoj zoni. Prema izjavama susjeda, u kući u industrijskom području je živjelo devet članova obitelji. Policija još ne zna uzrok požara.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 03. 2019. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žena i četvero male djece poginuli su u požaru koji je u subotu izbio u njemačkom gradu Nürnbergu.

Policija u Nürnbergu je za 24sata potvrdila da su preminula žena i njezino četvero djece imali njemačko državljanstvo, ali su useljeničkog porijekla iz Hrvatske.

Prije dolaska vatrogasaca, Muhamed H. iz Irana je pokušao provaliti u kuću i spasiti djecu čim je čuo vrisku, ali nije uspio. Vatra je bila stravična.

Kuća u kojoj su izgorjeli majka i četvero djece se nalazi u industrijskoj zoni. Prema izjavama susjeda, u kući je živjelo devet članova obitelji. Četvero odraslih članova obitelji je ozljeđeno.

''Rijeko imamo vatru ovakvih razmjera'' ispričali su vatrogasci za Welt. Kada su došli na teren oko tri sata ujutro, cijela je kuća već bila u plamenu, a vatra je blokirala sve ulaze. Nisu se nikako mogli probiti do žene i djece.

"Tek rođeno dijete umrlo je u bolnici. Troje djece, stari četiri, pet i sedam godina, umrlo je na licu mjesta", rekli su iz policije, a prenose njemački mediji.

 

Kopirati
Drag cursor here to close