Mostar

Novi detalji: Dječaka napala tri psa

Prijava je stigla u Policijsku postaju Sjever oko 12 i 35 da je pas od vlasnika koji je poznat napao malodobnu osobu i još dva psa lutalice.
Vijesti / Crna Kronika | 07. 10. 2019. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri psa napala su šestogodišnjeg dječaka u subotu u naselju Livač sjeverno od Mostara, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

''Jedan vlasnički pas i dva psa lutalice napali su u subotu 5. listopada dječaka na igralištu u mjestu Livač. Prijava je stigla u Policijsku postaju Sjever oko 12 i 35 da je pas od vlasnika koji je poznat napao malodobnu osobu i još dva psa lutalice. Nanijeli su mu ozljede nakon čega je dječak prebačen u mostarsku bolnicu'', rekao je to za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Podsjećamo, iz SKB Mostar su ranije za Bljesak.info potvrdili kako je zdravstveno stanje šestogodišnjeg dječaka stabilno.

''Nakon manjeg operativnog zahvata, dječak je hospitaliziran na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar gdje se i sada nalazi. Stabilnog je zdravstvenog stanja'', potvrđeno je za Bljesak.info iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close