Čakijanje

Nije ljubav pura: Umjesto dogovora srpskog para u Beču o razvodu, izbila tučnjava 50 ljudi

Razgovor je ubrzo prerastao u žestoku svađu, a zatim i u masovnu tučnjavu.
Vijesti / Crna Kronika | 23. 08. 2018. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Par porijeklom iz Srbije odlučio je da se razvede zbog čega je sazvano “obiteljsko vijeće” , kome je nazočilo oko 50 rođaka i prijatelja ovog para, koji su došli da razmotre situaciju u jednom restoranu u bečkoj općini Meidling, ali je svađa eskalirala je u pravi sukob.

Da bi se dogovorili o okončanju zajedničkog života, žena i njen, još uvijek zakoniti muž (35), našli su se u restoranu, ali je tu bio i njen novi partner (24),  pišu austrijski mediji.

Razgovor je ubrzo prerastao u žestoku svađu, a zatim i u masovnu tučnjavu. Nešto poslije 21 sata policija je obaviještena da je masovna prepirka izbila ispred restorana. Ispostavilo se da je oko 50 ljudi sudjelovalo u masovnoj tučnjavi nasred ulice. Suprug je na kraju potegao nož i izbo ženinog novog prijatelja, prenosi portal Dunav.at.

Ozlijeđeni 24-godišnjak zadobio je dva uboda u pluća i on je životno ugrožen. Većina sudionika nije imala ozljede, a nekoliko njih je imalo "dokaze" da su sudjelovali u tučnjavi, kao što je modro oko i ogrebotine.

Srpkinja je policiji rekla da je njen muž ozlijedio mladića i kao rezultat toga, pa je njen zakoniti suprug uhićen. On je u utorak u policiji priznao što je učinio. Kako navodi glasnogovornik policije, motiv je još uvijek nepoznat.

Čak 30 policajaca jedva je smirivalo situaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close