Stranci

Nesreća na Neretvi: Prevrnut čamac na Skakalima

Kako saznajemo, svi sudionici nesreće su pravovremenom intrevencijom pripadnika MUP-a HNŽ i PVP Mostar spašeni, te je došlo do lakših tjelesnih ozljeda.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 08. 2019. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Izbjegnuta tragedija

Na dijelu rijeke Neretve, poznatijem kao Skakala, kod naselja Bakijina Luka iza 13 sati došlo je do prevrtanja čamca u kojem su se nalazili strani državljani.

Kako saznajemo, svi sudionici nesreće su pravovremenom intrevencijom pripadnika Policijske uprave Mostar i Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar spašeni, te je došlo do lakših tjelesnih ozljeda. Prvi su u pomoć pristigli ribari koji su se u tom trenutku zatekli na obali Neretve, a potom su alarmirane sve službe, te su na mjesto događaja upućeni pripadnici Policijske uprave Mostar, PVP Mostar i hitne medicinske pomoći.

Foto: Bljesak.info / Nesreća na Neretvi

Uz pripadnike PU Mostar i PVP Mostar na mjestu nesreće su i djelatnici Hitne službe. Osim njih pomoć je pružio i skiper koji se nalazio u čamcu. Kako se saznaje na mjestu događaja, zbog male nesmotrenosti osoba u čamcu, odnosno stranaca, voda je u trenutku povukla čamac u brzake, te je došlo do nesreće koja je, zbog konfiguracije terena i niskog vodostaja Neretve, mogla završiti kobno. 

Među osobama u čamcu je bilo i djece, te je na svu sreću izbjegnuta tragedija. Prilikom dolaska na mjesto događaja, putnici iz čamca su bili na obali i bili su u stanju škoa. Dvije osobe su zatražile medicinsku pomoć.

Foto: Bljesak.info / Nesreća na Neretvi
Kopirati
Drag cursor here to close