Na čekanju

Nema vatre ima dima: Manji požar zaustavio izletnike na relaciji Mostar - Makarska

''Pretpostavljamo se je došlo do zapaljenja kočnica. Nije bilo vatre samo je izlazio dim te čak nije bilo potrebe za intervencijom ali smo zbog sigurnosnih razloga bili prisutni'', potvrđeno je za Bljesak.info
Vijesti / Crna Kronika | 01. 08. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Autobus koji je prevozio putnike na jednodnevni izlet iz Mostara u Makarsku zapalio se u četvrtak u jutarnjim satima u blizini Širokog Brijega. Srećom, kako su nam potvrdili u Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Širokoga Brijega, radilo se o manjem požaru, te čak nije bilo ni potrebe za intervencijom vatrogasaca.

''Oko 7 sati na M-6.1 u mjestu Knešpolje kod Širokoga Brijega došlo je do zapaljenja kočnica. Intrevenirala su tri vatrogasca s jednim navalnim vozilom. Nije bilo vatre samo je izlazio dim te čak nije bilo potrebe za intervencijom ali smo zbog sigurnosnih razloga bili prisutni'', potvrđeno je za Bljesak.info iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Širokoga Brijega.

Radilo se o autobusu koji je unajmila trvtka FlixBus, putnici su evakuirani na vrijeme te će do Makarske nastaviti s drugim vozilom ovog prijevoznika.

 

Kopirati
Drag cursor here to close