Policijska akcija

Nastavnica iz Bihaća nije sama dilala drogu

Vijesti / Crna Kronika | 14. 04. 2017. u 14:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području Bihaća policijski službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Bihać, tijekom četvrtka su proveli akciju koja se odnosi na suzbijanje prometa opojnih droga.

U okviru te akcije, izvršeni su pretresi na više lokacija i uhićene tri osobe. Radi se o I. S. (1987.), H. M. (1978.) i A. E. (1990.), javlja RTV Cazin.

"Prilikom pretresa objekata koje koriste osumnjičene osobe pronađena je i određena količina opojne droge 'cannabis sativa L'. Nad osobama je zavedena kriminalistička obrada, a isti se dovode u vezu sa izvršenjem kaznenog djela iz člana 238 KZ FBiH 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'", izjavila je Snežana Galić, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova USŽ.

Odsjek za sprječavanje zloupotreba droga i trgovine ljudima, nastavlja raditi na dokumentiranju ovog kaznenog djela.

Ova akcija je izazvala veliko zanimanje javnosti koja je iznenađena što je, prema još neslužbenim informacijama, među uhićenim dilerima i nastavnica biologije u Osnovnoj školi 'Prekounje'.

RTV Bihać navodi kako je navodno riječ o Merjemi H. koja u spomenutoj školi radi kao nastavnica biologije, a kod koje je pronađen speed. Kako se neslužbeno saznaje, priveden je i izvanbračni partner nastavnice.

Kopirati
Drag cursor here to close