Tužiteljstvo KS

Naređena obdukcija tijela Edina Gačića

Tužiteljstvo izdalo naredbu za obdukcijom
Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2019. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalno tužiteljstvo Kantona Sarajevo izdalo je naredbu za obdukciju tijela jučer ubijenog Edina Gačića za kojim je policija nakon dvostrukog ubojstva, tragala od ponedjeljka prošli tjedan.

Ovu informaciju za "Radiosarajevo.ba" potvrdila je Azra Bavčić, glasnogovornica Tužiteljstva KS.

Podsjećamo, za Edinom Gačićem se tragalo od ponedjeljka prošli tjedan nakon što je u mjestu Podorašac u općini Konjic ubio trgovca Sauda Sultanića, pa sve do subote, kada je u mjestu Suhodol, nedaleko od Tarčina, pronađeno tijelo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića, nakon čega je istragu pokrenulo i Tužiteljstvo KS.

Važno je istaknuti da je Edin Gačić u žižu javnih servisa došao tek nakon ubojstva policajca, dok su s prilozima o ubojstvu iz Konjica kasnili i po pet dana.

Podsjetimo, državna televizija (BHT) je tek u utorak u središnjem Dnevniku izvijestila o ubojstvu koje je u ponedjeljak ujutro počinio Edin Gačić. Dok je FTV tek nakon 5 dana od ubojstva, svemu posvetila ozbiljan prilog.

Gačić je ubijen u utorak u razmjeni vatre s pripadnicima Specijalne jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close