Više informacija nakon uhićenja

Nakon potjere kod Sarajeva: Jedna osoba pod nadzorom policije

Tri policajca ozlijeđena tijekom potjere kod Sarajeva
Vijesti / Crna Kronika | 23. 05. 2019. u 09:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri policajca ozlijeđena su jutros nakon što je vozač automobila odbio zaustaviti svoje vozilo u Hadžićima s kojim se, potom, zabio u patrolni automobil u Pazariću.

''Policijski službenici Policijske stanice Ilidža jutros u 03.30 sati pokušali su zaustaviti putničko motorno vozilo koje se nije zaustavilo na znak policijskih službenika i nastavilo je kretanje u pravcu Hadžića, a zatim u pravcu Pazarića. Za tim vozilom su se uključili ostali policijski službenici koji su nastavili potragu, kojom prilikom je vozilo u mjestu Resnik udarilo u policijsko vozilo koje se prevrnulo'', kazala je Feni načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo Suvada Kuldija.

Video: Očevid nakon potjere

Po njenim riječima, tom prilikom dva policijska službenika su zadobila lakše, a jedan teže tjelesne ozljede.

Muškarac koji je bježao sarajevskoj policiji prilikom pokušaja potjere nalazi se pod nadzorom pripadnika MUP-a.

''Policijski službenici imaju jednu osobu pod nadzorom, a nakon što ta osoba bude lišena slobode mi ćemo imati više informacija'', kazala je Kuldija.

Od 03.40 sati do 08.40 sati na magistralnom putu M17 bio je obustavljen promet i odvijao se alternativnim pravcima. U ovom trenutku promet je normaliziran.

Kopirati
Drag cursor here to close