Granična policija

Na ulazu u Hercegovinu pronašli mu 10 kg trave, prilikom kontrole pobjegao

Pregledom Passata službenici su otkrili 12 paketa opojne droge ispod sjedišta, u podvozju i u branicima.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 06. 2019. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kontrolom Passata crnogorskih registarskih oznaka u večernjim satima u petak na području Gacka spriječeno je krijumčarenje 10 kilograma marihuane, a vozila vozač prilikom kontrole je pobjegao u pravcu Crne Gore nepreglednim krševitim terenom.

Krijumčara su kontrolirali Policijski službenici Jedinice granične policije (JGP) Trebinje s pripadnicima Policijske uprave Trebinje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) koji su angažirani u podršci u nadzoru graničnog pojasa, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Pregledom Passata službenici su otkrili 12 paketa opojne droge ispod sjedišta, u podvozju i u branicima.

Foto: GP BIH / Oduzeta marihuana

Pripadnici JGP Trebinje Tužiteljstvu BiH podnijet će Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu ''neovlašteni promet opojnim drogama'' protiv tridesetčetverogodišnjeg A.A., državljanina Crne Gore. Opojna droga, vozilo, dva mobilna telefona i drugi predmeti, navode, bit će predati Sudu BiH.

Aktivnost na sporednom putu iz Ravnog prema Gackom tokom koje je spriječeno krijumčarenje narkotika rezultat je zajedničkog rada službenika GPBiH i MUP-a RS-a.

Granična policija BiH na istoku i sjeveroistoku BiH ima podršku 124 službenika iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu i MUP-a RS-a koji su u koordinaciji pripadnika GPBiH angažirani u nadzoru graničnog pojasa u cilju sprečavanja ilegalnih migracija, priopćeno je iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close