Granična policija BiH

Na graničnim prijelazima uhićene tri osobe

GP BiH priopćila je da je uhitila tri osobe koje potražuju sudovi zbog raznih kaznenih djela
Vijesti / Crna Kronika | 09. 10. 2017. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Brod u nedjelju su slobode lišili M. O. (1961.), državljanina Bosne i Hercegovine.

Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Tešnju zbog kaznenog djela ''nasilje u obitelji''. Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i predan službenicima Sudbene policije Odžak, priopćeno je iz Granične policije BiH.

U Međunarodnoj zračnoj luci Sarajevo, na letu iz Istanbula 6. listopada slobode lišen je bh. državljanin H. R. (1970.). Službenici PGP-a Međunarodna zračna luka Sarajevo su ustanovili da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Srednjobosanske županije raspisalo potrage zbog kaznenih djela ''neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' i ''razbojništvo sa smrtnim posljedicama''. H. R. predan je službenicima Odjela sudske policije sudova u Županiji Sarajevo.

Istoga dana službenici PGP-a Doljani slobode su lišili R. T. (1975.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog kaznenog djela ''pronevjera''. Državljanin Republike Hrvatske je kontroliran prilikom izlaska iz BiH na MGP-u Bijača i predan službenicima Sudske policije Trebinje.

Kopirati
Drag cursor here to close