Rad na slučaju

Na bh. granici spriječeno krijumčarenje tekstila i cigareta

Vijesti / Crna Kronika | 07. 09. 2017. u 17:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Zvornik 7.9.2017. godine su spriječili krijumčarenje veće količine tekstilne robe iz Republike Srbije u Bosnu i Hercegovinu. Robu su nepoznate osobe pokušale prokrijumčariti čamcem preko rijeke Drine. O događaju je obaviješteno Tužiteljstvo BiH. U tijeku je rad na slučaju i otkrivanju počinitelja ovoga kaznenog djela.

Istoga dana službenici PGP-a Bijeljina su spriječili krijumčarenje 1.950 kutija cigareta na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi, na ulasku u BiH. Otkrivene su u namjenski napravljenom bunkeru graničnom kontrolom Citroëna, registarskih oznaka Republike Srbije, a za pregled vozila korištena je specijalistička oprema.

Vozilom je upravljao M. M. (1972.), državljanin Srbije. Krijumčarene cigarete i vozilo su privremeno oduzeti. Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva BiH, protiv M. M. bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Krijumčarenje', a u vezi s 'Nedozvoljenim prometom akciznih proizvoda', priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close