Prijavljeno MUP-u

Murizu Memiću upućene prijetnje smrću

Kako su naveli iz grupe ''Pravda za Dženana'', Muriz Memić je dobio prijetnje ubojstvom, od kako su istaknuli, njima poznate osobe, a vezane za ovaj slučaj.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 06. 2021. u 18:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ocu stradalog Dženana Memića, Murizu Memiću, upućene su prijetnje smrću što je prijavljeno i Ministarstvu unutarnjih poslova Kantona Sarajevo, kako je potvrđeno za N1.

“Muriz Memić je obavijestio Operativni centar MUP-a KS da je dobio prijetnje te u vezi sa istim je upućen u nadležnu organizacijsku jedinicu da podnese prijavu u vezi toga. Policijski službenici će postupati po navedenoj prijavi“, rečeno je za N1 iz Operativnog centra MUP-a KS.

Informaciju o prijetnjama smrću Murizu Memiću je objavila i grupa Pravda za Dženana Memića.

“Nakon pet godina borbe i konačno prvih uhićenja, počele su i direktne prijetnje. Izgleda da gori pod nogama i da smo udarili gdje ih najviše boli“,priaopćeno je iz Pravde za Dženana Memića.

Kako su naveli, Muriz Memić je dobio prijetnje ubojstvom, od kako su istaknuli, njima poznate osobe, a vezane za ovaj slučaj.

Istaknuto je i da su slučaj prijavili MUP-u KS te su pozvali Muriza Memića da odmah dođe u krim službu.

“Prijetnja ubojstvom bit će prijavljena Tužiteljstvu BiH, a onome tko je prijetio poručujemo da ima tko da čuva Murizu leđa! Udarite na Muriza, udarili ste na sve nas“, naglasili su iz Pravde za Dženana Memića.

Podsjetimo, pet godina traje borba obitelji Memić za istinom i time što se dogodilo Dženanu Memiću koji je 8. veljače 2016. godine zadobio povrede u Velikoj aleji na Ilidži u Sarajevu, a nakon kojih je 15. veljače preminuo, javlja N1.

Kopirati
Drag cursor here to close