Odgovor

MUP se oglasio o akciji: Dva puta su se oglušili na reagiranje policije

Precizira se da su ''galamom i vikom nastavili narušavati javni red i mir te dobacivati i omalovažavati policijske službenike''.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 09. 2019. u 15:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Temeljem prijave građana službenici Policijske uprave (PU) Mostar su intervenirali u dva navrata, prvo upozorenjem i zahtjevom da se navedeni objekt zatvori i prestane s narušavanjem javnog reda i mira'', navodi se u dopisu MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) upućenom portalu Bljesak.info povodom snimke policijske akcije u Mostaru koja je izazvala veliko zanimanje javnosti.

''Dana 25.8.2019. godine oko 4:00 sata, dežurna služba PU Mostar zaprimila je više prijava građana da se u Ulici Stjepana Radića ispred jednog ugostiteljskog objekta narušava javni red i mir galamom i vikom. Temeljem prijave građana policijski službenici PU Mostar su intervenirali u dva navrata'', navodi se iz MUP-a i dodaje kako su se sudionici navedenog događaja oglušili na upozorenja i zahtjev policije.

Precizira se da su ''galamom i vikom nastavili narušavati javni red i mir te dobacivati i omalovažavati policijske službenike''.

''Policija je uz pomoć i pojačanje ispraznila ugostiteljski objekt. Tom prigodom jedna osoba je privedena i uručen joj je prekršajni nalog. Tijela Uprave policije MUP-a HNŽ provest će unutarnju istragu o navedenom događaju i postupanju policije u istom, te ukoliko se utvrdi prekoračenje policijskih ovlasti poduzet će mjere propisane zakonom'', navodi se iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close