Otkriven

MUP SBŽ: 29-godišnjak iz Zavidovića pokrao više kuća u Kiseljaku

Vijesti / Crna Kronika | 11. 05. 2017. u 06:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Policijske postaje Kiseljak naknadno su rasvjetlili više kaznenih djela. Dana 5.5.2017.godine, postupajući po prijavi da je u obiteljskoj kući, koja se nalazi u mjestu Mrakovići, općina Kiseljak u tijeku provala, patrole PP Kiseljak su na lokalnoj makadamskoj cesti zaustavile automobil Ford Fiesta kojim je upravljao A.V. rođen 1988. godine iz Zavidovića, te istog lišili slobode, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo 'Teške krađe'.

Tijekom kriminalističke obrade došlo se do saznanja da je osumnjičeni, u periodu od ožujka do svibnja ove godine, na području općine Kiseljak izvršio više kaznenih djela 'Teške krađe', na način da je iz obiteljskih kuća, ukrao zlatni nakit i novac.

Izvršenje navedenih kaznenih djela osumnjičeni je u potpunosti priznao. Protiv istog, nadležnom Županijskom tužiteljstvu Travnik, bit će podnesen izvještaj, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Pravovremena prijava građana i brza reakcija policije, i ovoga puta, je rezultira uspješno obavljenom akcijom i otkrivanjem višetrukog izvršitelja kaznenih djela, koji je spriječen u daljem izvršavanju istih.

Kopirati
Drag cursor here to close