MUP KS

U Prištini uhićen i drugi osumnjičeni za ubojstvo na Ilidži

Rezultat ovog i uhićenja jeste direktna suradnja koja je ostvarena između policije KS i srbijanske, odnosno, kosovske policije.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 11. 2020. u 16:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prikupljajući operativna i kriminalističko-obavještajna saznanja i informacije na identifikaciji, lociranju i pronalasku osumnjičenih za ubojstvo i dva pokušaja ubojstva na području Ilidže, policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo intenzivnim radom pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva KS, došli su do saznanja da se jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim krivičnim djelima, nalazi u Prištini, na području Kosova.

Na zahtjev Uprave policije MUP-a KS ta osoba je uhićena od prištinske policije u blizini jedne devastirane kuće u naselju Emšir, te se, u suradnji s nadležnim institucijama, poduzimaju dalje mjere i radnje na njenom izručenju.

Rezultat ovog i uhićenja jeste direktna suradnja koja je ostvarena između policije KS i srbijanske, odnosno, kosovske policije.

Prilikom realizacije ovih aktivnosti istražitelji Uprave policije MUP-a KS su više dana boravili na području Republike Srbije ostvarujući direktnu i neposrednu saradnju sa Službom za borbu protiv organiziranog kriminala Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srbije.

Nastavlja se dalji rad na ovom predmetu, kao i pronalasku treće osobe koja se dovodi u vezu s izvršenim krivičnim djelima, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a KS.

Podsjetimo, trojica migranata su u Barskoj ulici nožem napali mještane naselja Otes. U ovom napadu preminuo je državljanin BiH Jasmin Berović (36), dok su još dvije osobe ozlijeđene.

Kopirati
Drag cursor here to close