Užas

Mrtvu majku šest godina držao u stanu radi mirovine

Rodbina je krajem prošlog tjedna prijavila slučaj kao sumnjiv, jer im je sin preminule žene, koji se brinuo o njoj, onemogućavao sve kontakte…
Vijesti / Crna Kronika | 23. 11. 2020. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slovenska policija uhitila je šezdesetsedmogodišnjeg muškarca koji je više godina držao majčin leš u stanu i podizao njezinu mirovinu.

Tijelo devedesetsedmogodišnje žene policija je pronašla u jednom stanu na području Ljubljane, nakon što je njen nestanak prijavila ostala rodbina, piše Srna.

Rodbina je krajem prošlog tjedna prijavila slučaj kao sumnjiv, jer im je sin preminule žene, koji se brinuo o njoj, onemogućavao sve kontakte, prenose slovenski mediji.

Osumnjičeni je sve vrijeme rodbinu uvjeravao da mu je majka živa, a budući da je imao punomoć, podizao je i prihode s njezinih računa, pa i mirovinu, navode policijski izvori.

Daljim prikupljanjem informacija policija je u jednom stanu na području Ljubljane našla tijelo žene. Smrt je nastupila prije više godina, a uzrok još nije poznat.

Iz policije navode da je ovaj muškarac osumnjičen za krivično djelo skrnavljenja mrtvog tijela, izazivanje smrti zanemarivanjem osobe i prevare.

Slovenačka "POP TV", neslužbeno saznaje, da je sin tijelo majke u stanu držao šest godina, a ostaloj rodbini je tvrdio da sa njima ne želi komunicirati, dok je, u međuvremenu, redovno podizao njezinu mirovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close