Očevid

Moždani udar vozača 'krivac' nesreće na cesti Mostar-Stolac

Vijesti / Crna Kronika | 16. 10. 2016. u 10:27 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dežurna županijska tužiteljica za Bljesak.info je rekla kako je prema preliminarnim podacima utvrđeno da je Z.V. (1955.) koji je poginuo prije dva dana na lokalitetu Kvanj, na cesti Mostar-Stolac, tijekom vožnje doživio moždani udar i da je uslijed toga vjerojatno prešao na drugu stranu kolnika i sudario se s nadolazećim automobilom u kojem su bila tri državljanina Crne Gore.

Tužiteljica je rekla kako je dežurni liječnik uradio vanjski pregled tijela, te da su to prve informacije do kojih su došli.

U ovoj nesreci poginula je i S.V. (1957.), supruga gore spomenutog Z.V.

Teško su ozlijeđena i tri državljanina Crne Gore, R.S., M.M. U nesreći je sudjelovao i S.M. koji je zadobio teške ozljede zbog čega je bio životno ugrožen, međutim dva dana nakon nesreće on se dobro oporavlja, te više nije u životnoj opasnosti, potvrdila je dežurna tužiteljica.

Podsjećamo, dvije osobe su poginule u prometnoj nesreći u mjestu Hodbina na cesti od Mostara prema Stocu, koja se dogodila u petak 14.listopada. Nesreća se dogodila na magistralnoj cesti M-17/3 na lokalitetu Kvanj, a u sudaru su sudjelovala dva osobna automobila Ford Focus karavan (bh. reg. oznaka) i Seat Leon crnogorskih registarskih oznaka.

Kopirati
Drag cursor here to close