Skunk

Mostarac uhvaćen pred kućom kako 'skida vrhove s biljaka'

''Pretres je počeo oko 17 sati a osumnjičeni Z.R. 1962. je zatečen ispred kuće kako skida vrhove s biljaka koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu skunk'', rekao je to Ljudevit Marić
Vijesti / Crna Kronika | 19. 08. 2019. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U policijskoj akciji, koju su pripadnici MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije u suradnji sa pripadnicima SIPA-e  izvršili u subotu 17. kolovoza u Čitluku, mjestu Tepčići, pronađena je opojna droga skunk te je uhićena jedna osoba.

''Pretres je počeo oko 17 sati, a osumnjičeni Z.R. (1962.) je zatečen ispred kuće kako skida vrhove  s biljaka koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu skunk'', rekao je to Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ, na izvanrednoj konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak u Mostaru.

Marić je istaknuo kako je uz skunk, pronađena i izuzeta vojna puška M-48, mobilni telefon sa SIM karticom, dvadeset komada vreća u kojima se nalaze osušeni dijelovi biljke i sirove biljke koje su pobrane s te parcele.

Foto: Bljesak.info / Zaplijenjena droga u mjestu Tepčići
Foto: Bljesak.info / Zaplijenjena droga u mjestu Tepčići
Foto: Bljesak.info / Zaplijenjena droga u mjestu Tepčići

Vrijednost zaplijenjene droge na tržištu iznosi 1 kilogram oko pet tisuća eura, a više informacija će biti poznato nakon kriminalističkog vještačenja.

Kopirati
Drag cursor here to close