Uhićeni uz pomoć helikoptera

Mostarac uhićen zbog oružane pljačke u Zagrebu

U Ulici grada Gospića trojica maskiranih razbojnika u Audiju njemačkih registarskih oznaka pratila su zaštitarsko vozilo Mediteran Security. Kad su dvojica zaštitara stigla do semafora, razbojnici su, maskirani fantomkama, izletjeli iz automobila nao
Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2017. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oružani napadači izvršili su jučer oko 7.45 sati razbojništvo i oružanu pljačku nad zaštitarima dostavnog vozila u Ulici Grada Gospića na zagrebačkom Žitnjaku, izvijestila je policija.  Brzom intervencijom policijskih službenika tri osobe, koje se dovode u vezu s kriminalnim djelom, dovedene su na kriminalističko istraživanje. 

Bljesak.info neslužbeno saznaje kako je jedan od uhićenih četrdesetčetverogodišnji R.T. iz Mostara, koji je u Hercegovini odavno poznat po kriminalnim djelima.

Video: Dramatična snimka pljačke u Zagrebu! 

Večernji.hr piše kako je Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović pohvalio policajce koji su uhitili trojicu osumnjičenih.

"Iskoristio bih priliku i pohvalio policijske službenike za promptnu, odlučnu i profesionalno izvedenu akciju u kojoj nijedan građanin nije bio ugrožen, čime je policija pokazala još jednom da je spremna i sposobna nositi se s najozbiljniji izazovima i održavati red i sigurnost u RH", izjavio je ministar. Ocijenio je da je policija "žurnom, pravovremenom i koordiniranom akcijom uhitila trojicu napadača" koji su nešto ranije izveli oružanu pljačku.

"Koordinacija se sastojala u tome da su sve raspoložive snage temeljne, interventne, specijalne i kriminalističke policije uz pomoć helikoptera locirale napadače i uhitile ih. Istraga se širi", izjavio je ministar Božinović.


Kopirati
Drag cursor here to close