U bijegu

Mostarac ubio graničnu policajku

Kako je objavio Dnevni avaz, riječ je o ubojstvu, a žrtva je pripadnica Granične policije BiH Irma Forić koju je ubio Senad Basarić, rodom iz Mostara.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 09. 2019. u 20:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beživotno tijelo ženske osobe srednjih godina pronađeno je u srijedu u poslijepodnevnim satima u stanu u sarajevskom naselju Dobrinja, potvrđeno je Feni u MUP-u Županije Sarajevo.

Glasnogovornik MUP-a ŽS Mirza Hadžiabdić rekao je da je Policijska postaja Dobrinja u srijedu u 16:20 sati obaviještena o tome te da su radnici Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u 16:40 sati konstatirali smrt ženske osobe.

Istaknuo je da se mrtvozornik nije mogao izjasniti o uzroku smrti, odnosno rečeno je da je smrt nastupila pod sumnjivim okolnostima, o čemu je upoznat dežurni tužitelj Tužilaštva ŽS koji rukovodi očevidom.

Glasnogovorik Tužiteljstva ŽS Azra Bavčić izjavila je za Fenu da je očevid u tijeku, te da će nakon što bude okončan, biti poznato pod kojim okolnostima je nastupila smrt.

Kako je objavio Dnevni avaz, riječ je o ubojstvu, a žrtva je pripadnica Granične policije BiH Irma Forić koju je ubio Senad Basarić, rodom iz Mostara, koji ima državljanstvo BiH i Njemačke. Klix.ba pak navodi da je Basarić nevjenčani suprug ubijene Irme. Basarić je u bijegu te se neslužbeno doznaje da je već napustio Bosnu i Hercegovinu te da je za njim raspisana tjeralica.

Avaz tvrdi da je Basarić razveden i otac dvoje djece i da je nesretnu Irmu Forić u stanu navodno pronašla njezina kćer.

Kopirati
Drag cursor here to close