Uhvaćeni na djelu

Mostar: Zatekao tri osobe u krađi limova i demontaži konstrukcije

Vijesti / Crna Kronika | 08. 05. 2017. u 09:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Proteklog vikenda na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta registrirano je 19 prijava, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ-a.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je šest prekršaja, dok je iz oblasti sigurnosti prometa registrirana 21 prometna nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, a četiri osobe lakše ozlijede.

U subotu je PU Mostar D.K. iz Mostara prijavila kako je od strane nepoznatih počinitelja iz vozila marke BMW, koje se nalazilo parkirano u Sjevernom logoru, otuđena torba u kojoj se nalazila određena količina novca, kao i mobiteli marke Prestigio i Samsung.

Istog dana, P.M. iz Krivodola prijavio je PU Mostar kako je u mjestu Čule gdje posjeduje štalu, u krađi limova i demontaži konstrukcije zatekao tri nepoznate osobe, te da je jednu zadržao, dok su dvije napustile mjesto događaja u vozilu marke Opel Astra. Patrola policije ja na mjesto događaja utvrdila da je zadržana osoba D.Z. (1983.) iz Opina.

On je uhićen i zadržan u prostorijama policije.

Kopirati
Drag cursor here to close