pljačka

Mostar: Ukradena dva vozila i provaljeno u Agenciju za sigurnost hrane

Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2016. u 09:29 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je devet prijava (na području Mostara šest, na području Konjica dvije i na području Čitluka jedna).

U PU Mostar obratila se A.I. (1972.) i prijavila da je izvršena provala u prostorije Agencije za sigurnost i kvalitetu hrane BiH u ulici Kneza Višeslava. Tom prigodom nepoznati počinitelj je provalio u više ureda iz kojih je otuđen novac,laptop i digitalni foto aparat marke 'Benq-DC E600'.

U PU Mostar jučer se obratio S.D.(1986.) i prijavio da mu je tijekom noći od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke Audi A5 dok se nalazilo parkirano u ulici Kneza Višeslava. O svemu je upoznat Odjel krim. policije.

Krađa automobila je zabilježena i u Ortiješu. Noćas oko 3:55 sati u PU Mostar obratila se A.P. (1981.) iz Čitluka i prijavila da joj je od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke VW Golf IV dok se nalazilo parkirano na adresi Ortiješ. O svemu su upoznate policijske patrole na terenu kao i Odjel krim. policije, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

U PU Konjic obratio se S.R. (1963.),djelatnik poduzeća Graewe Tadiv d.o.o. Konjic i prijavio da je od strane nepoznate osobe u proteklom razdoblju iz pogona 'Navrtka' iz ormara rezervnih dijelova mašina, otuđeno više dijelova mašina od bronze veće vrijednosti. Na licu mjesta izvršen je očevid", istaknuto je u izvještaju.

Kopirati
Drag cursor here to close